Over JM Clean & Protect

Wij zijn JM Clean&Protect. Een nieuwe onderneming, dat definitief afrekent met alle vormen van atmosferische vervuiling!

De afgelopen 3 jaar hebben wij in eigen beheer een nieuw zeer effectief en 100% Biologisch afbreekbaar concentraat ontwikkeld. Onze behandeling is op vrijwel ieder oppervlak toe te passen, duurzaam en verhoudingsgewijs ook nog eens een stuk goedkoper.

Effectief & Biologisch afbreekbaar

‘’De groene plaag’’ is door ons feitelijk achterhaald en inmiddels voltooid verleden tijd. Wij kunnen nu binnen afzienbare tijd, en op geheel verantwoorde wijze compleet afrekenen met die vervelende terugkerende aanslag. Na de éénmalige diepte reiniging en vervolgens jaarlijkse herhaling van de behandeling, krijgt de zogeheten Biofilm simpelweg nóóit meer de kans zich te hechten of te ontwikkelen! Ons motto is niet voor niets ‘’Zichtbaar Beter’’.

Wij hebben gedegen onderzoek gedaan naar de oorzaak en het gevolg, en zijn erin geslaagd dit proces om te keren. Kortom de veroorzakers zijn nu de mede-bestrijders van hun eigen soort. De exacte formule blijft uiteraard geheim, maar de strekking is dat wij nu juist gebruik maken van de aanwezige schimmels, bacteriën, en micro-organismen om het probleem bij de bron aan te pakken. En ook daadwerkelijk te elimineren.

Het grote verschil

Voor ons het allerbelangrijkste aspect in deze nieuwste ontwikkeling, in tegenstelling tot vele anderen. Is dat de behandelde oppervlakken na het aanbrengen van onze formule wél kunnen ademen en drogen. En niet enkel worden afgeseald! Waardoor het oorspronkelijke probleem in de kern aanwezig blijft!

100% Zekerheid met jaarlijkse preventieve behandeling!

Wil je 100% zeker zijn dat je niet kunt worden getroffen door groene aanslag? Ga dan volkomen op safe en kies voor onze jaarlijkse preventieve behandeling. Hierdoor behouden alle objecten na de eerste reiniging hun verbeterde uitstraling en is het puur een kwestie van herhalen. Ons middel biedt ruim voldoende bescherming.

Wellicht vind je een beetje groene aanslag geen probleem of misschien zelfs wel mooi, maar niemand wil het risico lopen dat het oppervlak (blijvend) wordt aangetast. Als na verloop van tijd wederom een lichte groene waas verschijnt, kun je ons gewoon bellen. Wij slagen er op korte termijn in de aanslag te elimineren. In principe kunnen wij na de behandeling garanderen dat het oppervlak 6 maanden tot een jaar aanslag vrij blijft. Uiteraard is dat wel afhankelijk van een aantal factoren zoals:

 • De ligging
 • Hellinghoek/afwatering
 • Type materiaal

Onze offertes zijn altijd op maat. Dat betekent dat alle aspecten aan bod komen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Nu en in de toekomst! We geven aan wat qua resultaat het best mogelijke scenario is, maar brengen wel meerdere opties in beeld zodat jij een goede afweging kunt maken. Tussen voor- en nadelen en tussen resultaat en kosten.

Onze strekking:

Wij behandelen o.a.

 • Alle soorten bestrating
 • Natuursteen
 • Geïmpregneerd en hardhout
 • Composiet
 • Tuinmeubelen
 • Beelden/Kunstwerken
 • Gedenkmonumenten/Grafstenen
 • Daken

En behandelen deze alsof het van onszelf is en gaan dus altijd voor het beste resultaat en de meest langdurige oplossing. Wil je eerlijk en oprecht advies, neem dan contact met ons op.

Wij gaan voor kwaliteit, jij toch ook?

Heeft u last van deze groene plaag? Of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op doormiddel van het formulier.
Wij helpen u zo spoedig mogelijk!

Neem contact op!