“Het is ons gelukt!”

Vol trots kunnen wij zeggen: “Het is ons gelukt!” Het nieuwste concentraat, dat door ons zorgvuldig is samengesteld, rekent definitief af met elke vorm van atmosferische vervuiling.

Dit hoogwaardige concentraat is 100% biologisch afbreekbaar én op vrijwel ieder oppervlak toe te passen. Deze formule is bijzonder duurzaam en in verhouding een stuk goedkoper dan andere middelen.

Schakel JM Clean & Protect in en de groene plaag is voltooid verleden tijd. Bij herhaling van onze behandeling krijgt de zogeheten biofilm of biomassa simpelweg niet de kans zich te hechten of te ontwikkelen.

Wij hebben gedegen onderzoek gedaan naar oorzaak en gevolg en hebben de rollen omgedraaid. De veroorzakers van de groene plaag (de biomassa) helpen nu om hun eigen soort te bestrijden. Uiteraard blijft de exacte formule geheim, maar wij maken gebruik van bacteriën, enzymen, schimmels en micro-organismen om het probleem bij de bron aan te pakken. En in tegenstelling tot andere middelen laat ons concentraat al jouw behandelde oppervlakken wél gewoon ademen en drogen!

Heeft u last van deze groene plaag? Of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op doormiddel van het formulier.
Wij helpen u zo spoedig mogelijk!

Neem contact op!